Nasrettin Hoca İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Ders başlama: 09:00 Ders Bitiş: 14:45 İsteğe bağlı kurs (14:55-16:25)
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nasrettinhocailkokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Okul Sokak No6 Sefaköy/Küçükçekmece İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Basın Ekspres Yolu yanı, Sefaköy Ulusoy Tır Garajı ve Aktif Spor Tesisleri karşısı.

Ulaşım Sefaköy Mehmet Akif Çınar Yolu minübüsleri okulumuzun önünden geçmektredir. Ayrıca Zeytinburnu´ndan kalkan 89M , Bakırköy´den kalkan 89YB belediye otobüsleri ve 98MB no´lu otobüs okulumuzun hemen önünde bulunan duraktan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Küçükçekmece Sefaköy merkeze 3 km uzaklıkta,Halkalı merkeze de 4 km uzaklıktadır.