12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma günü program düzenlendi.

12.03.2024 83

Düzenlenen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.Şiirler okundu.Gösteriler ve oratoryo etkinliği sunuldu.Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması'nda 1.olan öğrencilerimize okul müdürümüz Mahmut KOÇ madalya ve katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından program sonlandırıldı.

Milli mücadelemizin eşsiz destanı İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

"Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!"

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.